Retourneren

Retourneren

Na ontvangst van het product heb je 14 dagen bedenktijd. Mocht het product om welke reden dan ook niet bevallen, heb je dus 14 dagen het recht om dit product te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening en zullen zeer waarschijnlijk dezelfde kosten hebben als de verzendkosten. Raadpleeg voor de exacte kosten van je pakketverzending de website van de door jou te kiezen pakketdienst.
Download hier het retourformulier en voeg dit formulier toe aan je retourzending.

Terugbetaling

Nadat wij jouw retournering in goede staat ontvangen hebben zonder gebreken, zullen wij binnen 14 dagen de kosten van het product terugstorten op jouw rekening!

Verkeerd bezorgadres

Heb je per ongeluk het verkeerde bezorgadres doorgegeven? Neem zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier, of stuur direct een mail naar verkoop@uwdroogbloemen.nl. Wij proberen dan jouw bestelling nog te wijzigen indien mogelijk! 

Achteraf betalen

Twijfel je of heb je liever eerst je product ontvangen voordat je wil betalen? Dat begrijpen wij als geen ander! Speciaal daarvoor hebben wij achteraf betalen mogelijk gemaakt op uwdroogbloemen.nl. Kies je product(en), ga naar de winkelmand, ga door naar afrekenen en kies betaalmethode achteraf betalen.