Droogbloemen in reageerbuis

5,00 incl. BTW

Droogbloemen in reageerbuis – Geel

Beschikbaarheid: Op voorraad

Droogbloemen in reageerbuis
Onze droogbloemen in reageerbuis zijn met zorg samengesteld. Het reageerbuisje is van hard plastic, waardoor hij goed tegen een ongelukje kan. Stel je voor dat je het droogbloembuisje met het afstoffen van de vensterbank afstoot, dan is er niets aan de hand! Onze reageerbuisjes worden zijn altijd afgedicht met een mooie stijlvolle kurk. Deze kurken dop kan je natuurlijk altijd zelf van het buisje af halen om de droogbloemen in het reageerbuisje ter herstructureren indien je dat zou willen.

Cadeau droogbloemen reageerbuis
Het is bij uitstek een geschikt cadeautje voor iedere gelegenheid. Zou jij graag een persoonlijke boodschap willen toevoegen, stuur ons een contact berichtje via de contactpagina. Je kan natuurlijk ook altijd zelf een stukje tekst printen, uitknippen en in het reageerbuisje stoppen!

Waar neerzetten?
Ben jij helemaal verliefd op het reageerbuisje met droogbloemen, maar heb je geen idee waar je deze neer zou moeten zetten? Wij helpen je graag! Wij hebben verschillende voorbeelden van onze klanten op Instagram voorbij zien komen.
– Rechtop staand of liggend in een kast met opening
– Rechtop staand of liggend op de vensterbank
– Op de vensterbank in een bloempot met bloemen
– Liggend bij kaarsjes
– Liggend of staand bij een fotolijstje
– Hangend aan een haakje in de muur
– Etc.
Heb jij uiteindelijk de keuze gemaakt en een bestelling gedaan? Wij zijn altijd heel erg blij als wij de eindresultaten bij onze klanten zien via Instagram. Dat kan je doen door hier een foto van te plaatsen en uwdroogbloemen.nl te taggen in de foto.

Met zorg samengesteld
Al onze droogbloemen in reageerbuisjes worden met zorg zelf samengesteld. Heb jij de perfecte combinatie in gedachten, maar kan je deze niet terugvinden in onze voorraad? Laat het ons weten en wij stellen deze graag speciaal voor jou samen!

Verzending
Voor de verzending van onze droogbloemen in reageerbuisjes zullen wij gebruik maken van briefpost. Hierdoor liggen de kosten van de verzending lager dan voor de volledige droogbloemen in vaas. Uiteraard verpakken wij de bestellingen uiterst zorgvuldig en sturen wij deze zo snel mogelijk na bestelling op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Droogbloemen in reageerbuis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.